Komisioni i Vlerësimit në PD, Mustafaj: Shpresoj të dal i paturpëruar

Dy kritikët kryesore të Lulzim Bashës në vitin 2017, Besnik Mustafaj dhe Genc Ruli, janë pjesë e ekipit që do të vlerësojë kandidaturat e PD për zgjedhjet parlamentare dhe vendore. Komisioni i Vlerësimit të Kandidaturave zhvilloi mbledhjen konstituive, ku u njoh edhe më mbi 20 mijë emrat që anëtarësia e PD ka propozuar për deputetë dhe kryetar bashkish.