Komisioni për reformën zgjedhore, ekspertët: Duhet gjithëpërfshirje, jo marrëveshje mbi interesa elektorale

Publikuar më: 13/6/2022, ora 16:59

Komisioni për reformën zgjedhore, ekspertët: Duhet gjithëpërfshirje, jo marrëveshje mbi interesa elektorale

Publikuar më: 13/6/2022, ora 16:59

Diskutimet për Reformën Zgjedhore duhet të jenë gjithëpërfshirëse dhe jo të bazuara në interesa afatshkurtra elektorale. Të këtij mendimi janë ekspertët Afrim Krasniqi dhe Lefterie Luzi të cilët për A2 CNN thonë se komisioni parlamentar i ngritur të enjten e shkuar duhet të reflektojë edhe problematikat e adresuara nga institucionet vendase dhe ato ndërkombëtare.

Komisioni për reformën zgjedhore, ekspertët: Duhet gjithëpërfshirje, jo marrëveshje mbi interesa elektorale

Publikuar më: 13/6/2022, ora 16:59

Diskutimet për Reformën Zgjedhore duhet të jenë gjithëpërfshirëse dhe jo të bazuara në interesa afatshkurtra elektorale. Të këtij mendimi janë ekspertët Afrim Krasniqi dhe Lefterie Luzi të cilët për A2 CNN thonë se komisioni parlamentar i ngritur të enjten e shkuar duhet të reflektojë edhe problematikat e adresuara nga institucionet vendase dhe ato ndërkombëtare.