Komiteti shton masat: Vaksinë ose PCR për administratën dhe punonjësit e marketeve

Publikuar më: 2/12/2021, ora 16:40

Komiteti shton masat: Vaksinë ose PCR për administratën dhe punonjësit e marketeve

Publikuar më: 2/12/2021, ora 16:40

Nga sot personat mbi 18 vjeç mund të kryejnë dozën e tretë anti-Covid nëse kanë kaluar 6 muaj nga e dyta. Ndërsa punonjësit e administratës publike, të marketeve dhe qendrave tregtare kanë afat deri në 31 dhjetor për t’u vaksinuar. Në të kundërt, do të shkojnë në punë vetëm pasi të bëjnë tamponin çdo jave. Ky është vendimi që ka marre komiteti i ekspertëve, ndërsa masat e tjera nuk ndryshojnë.

Komiteti shton masat: Vaksinë ose PCR për administratën dhe punonjësit e marketeve

Publikuar më: 2/12/2021, ora 16:40

Nga sot personat mbi 18 vjeç mund të kryejnë dozën e tretë anti-Covid nëse kanë kaluar 6 muaj nga e dyta. Ndërsa punonjësit e administratës publike, të marketeve dhe qendrave tregtare kanë afat deri në 31 dhjetor për t’u vaksinuar. Në të kundërt, do të shkojnë në punë vetëm pasi të bëjnë tamponin çdo jave. Ky është vendimi që ka marre komiteti i ekspertëve, ndërsa masat e tjera nuk ndryshojnë.