Komiteti Teknik vendos për vaksinimin e fëmijëve mbi 16 vjeç

Përditësuar më: 21/10/2021, ora 18:28

Komiteti Teknik vendos për vaksinimin e fëmijëve mbi 16 vjeç

Përditësuar më: 21/10/2021, ora 18:28

Komiteti Teknik i Ekspertëve të Imunizimit dhe Vaksinimit do të mblidhet të premten për të vendosur për rekomandimin e vaksinimit të fëmijëve mbi 16 vjeç. Të paktën deri tani, nuk bëhet fjalë për vaksinim të detyruar për këtë grupmoshë. Ndërkohë, ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu, tha se brenda tetorit do të nisë dhënia e dozës së tretë për të gjithë personat mbi 60 vjeç.

Komiteti Teknik vendos për vaksinimin e fëmijëve mbi 16 vjeç

Përditësuar më: 21/10/2021, ora 18:28

Komiteti Teknik i Ekspertëve të Imunizimit dhe Vaksinimit do të mblidhet të premten për të vendosur për rekomandimin e vaksinimit të fëmijëve mbi 16 vjeç. Të paktën deri tani, nuk bëhet fjalë për vaksinim të detyruar për këtë grupmoshë. Ndërkohë, ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu, tha se brenda tetorit do të nisë dhënia e dozës së tretë për të gjithë personat mbi 60 vjeç.