Kompanitë më të mëdha europiane, kryeson nafta – A2

Kompanitë më të mëdha europiane, kryeson nafta

Nafta dhe gazi kryesojnë listën e kompanive më të mëdha në Europë. Holandezët e Shell renditen të parët në Kontinentin e Vjetër, teksa shitjet janë rritur me 20% gjatë vitit 2018 falë çmimeve më të larta të karburantëve.

Shkarkoni aplikacionin e A2