Kompetencat e SPAK, i pandryshuar hetimi i zyrtarëve të lartë shtetërorë – A2

Kompetencat e SPAK, i pandryshuar hetimi i zyrtarëve të lartë shtetërorë

Fundi i këtij viti dhe fillimi i 2020 pritet të tregoje efektin e vërtetë të reformës në drejtësi. Deri më tani i vetmi proces që po ecën më shpejt është ai i vettingut, ndërsa zbatimi i ligjeve të reja të reformës po hasin problem. Ajo që pritet t’i vendosë kapak gjithçkaje është konstituimi i strukturave të reja të hetimit dhe gjykimit në vend.