“Komploti i Tiranës” në Prishtinë, Galeria Kombëtare e Kosovës çel dyert për Ardian Isufin

Publikuar më: 10/5/2022, ora 08:50

“Komploti i Tiranës” në Prishtinë, Galeria Kombëtare e Kosovës çel dyert për Ardian Isufin

Publikuar më: 10/5/2022, ora 08:50

Artisti nga Tirana Ardian Isufi ekspozon për herë të parë në një ekspozitë personale pranë Galerisë Kombëtare të Kosovës dhe do të sjellë për publikun atje një përzgjedhje nga karriera e tij e gjatë artistike, si edhe vepra të reja e të krijuara enkas për këtë ekspozitë, ku veçojmë pavijonet e veprave të pamundura, atë të Komplotit të Tiranës apo Interpelancën e Artistit. Ai foli në “Dita jonë” për këtë ekspozitë premierë.

“Komploti i Tiranës” në Prishtinë, Galeria Kombëtare e Kosovës çel dyert për Ardian Isufin

Publikuar më: 10/5/2022, ora 08:50

Artisti nga Tirana Ardian Isufi ekspozon për herë të parë në një ekspozitë personale pranë Galerisë Kombëtare të Kosovës dhe do të sjellë për publikun atje një përzgjedhje nga karriera e tij e gjatë artistike, si edhe vepra të reja e të krijuara enkas për këtë ekspozitë, ku veçojmë pavijonet e veprave të pamundura, atë të Komplotit të Tiranës apo Interpelancën e Artistit. Ai foli në “Dita jonë” për këtë ekspozitë premierë.