Komunikimi i politikës në nisje të sezonit zgjedhor

Në studion e “Dita jonë” ishte Julian Zyla, një specialist i komunikimit politik. Me të folëm për komunikimin politik të mazhorancës, opozitës dhe Presidentit në këtë stinë elektorale që ka nisur kaq herët. Kush po komunikon si duhet dhe çfarë mund të kuptojmë nga stilet e tyre?