Komuniteti i besimtarëve dhe viti i pandemisë

Dom Agustin Bardhi, i ftuar në Dita Jonë, për të ndarë disa fjalë inkurajimi mbi vitin e vështirë që po lëmë pas dhe nisjen e vitit të ri.