Komuniteti politik Europian, nisma e re për të ndihmuar procesin e zgjerimit në BE

Publikuar më: 7/10/2022, ora 15:15

Komuniteti politik Europian, nisma e re për të ndihmuar procesin e zgjerimit në BE

Publikuar më: 7/10/2022, ora 15:15

Nezir Kraki, profesor, ligjërues në universitetin e Parisit, foli në Ditarin e mesditës në A2 CNN për procesin e integrimit dhe nismën e re.

Komuniteti politik Europian, nisma e re për të ndihmuar procesin e zgjerimit në BE

Publikuar më: 7/10/2022, ora 15:15

Nezir Kraki, profesor, ligjërues në universitetin e Parisit, foli në Ditarin e mesditës në A2 CNN për procesin e integrimit dhe nismën e re.