Komuniteti rom dhe egjiptian, rrëfimi i deputetit Meço: Nga azili në Parlament

Kur Ervis Meçon e caktuan të fundit në listën e deputetëve të Qarkut Vlorë, nën siglën e Partisë Demokratike, e dinte fare mire se shansi që të hynte në Parlament ishte zero.