Komuniteti shqiptar në Itali, informacion përmes komunikimit “online”

Në kushtet kur Ministria e Jashtme hesht dhe bashkë me të Ambasada dhe Konsullata e Shqipërisë në Itali, komuniteti shqiptar përtej Adriatikut ka nisur të shkëmbejë informacion përmes komunikimeve “online” që ofrojnë mediat sociale. Albanianeës.it është pikë referimi për shqiptarët e Italisë dhe Gerarta Ballo ishte në një lidhje direkte me studion e “Ditari” në A2 për të shpjeguar situatën.