“Koncensionet dhe PPP”, Meta kthen në Kuvend një tjetër ligj – A2

“Koncensionet dhe PPP”, Meta kthen në Kuvend një tjetër ligj

Pasi ktheu një ditë më parë në Kuvend ndryshimet në Kodin Penal, të miratuara në seancën e fundit, Presidenti Meta ka rikthyer një tjetër ligj për rishqyrtim.

Meta ka dekretuar kthimin për rishqyrtim në Kuvend të ligjit “Për disa ndryshime dhe shtesa në ligjin “Për koncensionet dhe PPP”. Sipas Presidentit, miratimi i ndryshimeve në ligjin e koncesioneve është një nismë pozitive, por tepër e vonuar e Kuvendit të Shqipërisë, dhe me pasoja negative për ekonominë e vendit.