Koncerti i Rita Orës, në skenë vetëm këngëtare femra për një mesazh sensibilizues

Publikuar më: 6/9/2022, ora 15:16

Koncerti i Rita Orës, në skenë vetëm këngëtare femra për një mesazh sensibilizues

Publikuar më: 6/9/2022, ora 15:16

Rita Ora performon sot në Tiranë për të tretën herë. Ajo vjen me një mesazh të fortë për gratë dhe vajzat shqiptare, përmes muzikës që do të interpretohet sot. Koncerti do të jetë falas në sheshin Skënderbej dhe vjen edhe si një manifestim në javën e kulturës britanike.

Koncerti i Rita Orës, në skenë vetëm këngëtare femra për një mesazh sensibilizues

Publikuar më: 6/9/2022, ora 15:16

Rita Ora performon sot në Tiranë për të tretën herë. Ajo vjen me një mesazh të fortë për gratë dhe vajzat shqiptare, përmes muzikës që do të interpretohet sot. Koncerti do të jetë falas në sheshin Skënderbej dhe vjen edhe si një manifestim në javën e kulturës britanike.