Koncesionet ndërpresin mbledhjen, Komisioni për Ekonominë dhe Financat zhvillohet me debate e pakënaqësi

Publikuar më: 3/11/2021, ora 12:15

Koncesionet ndërpresin mbledhjen, Komisioni për Ekonominë dhe Financat zhvillohet me debate e pakënaqësi

Publikuar më: 3/11/2021, ora 12:15

Mënyra se si qeveria planifikon të shpenzojë paratë gjatë vitit 2022 prodhoi debate dhe pakënaqësi në Komisionin për Ekonominë dhe Financat të zhvilluar të mërkurën. Kontratat koncesionare, kryesisht në shëndetësi u kthyen në “mollë sherri” mes anëtarëve të opozitës dhe qeverisë.

Koncesionet ndërpresin mbledhjen, Komisioni për Ekonominë dhe Financat zhvillohet me debate e pakënaqësi

Publikuar më: 3/11/2021, ora 12:15

Mënyra se si qeveria planifikon të shpenzojë paratë gjatë vitit 2022 prodhoi debate dhe pakënaqësi në Komisionin për Ekonominë dhe Financat të zhvilluar të mërkurën. Kontratat koncesionare, kryesisht në shëndetësi u kthyen në “mollë sherri” mes anëtarëve të opozitës dhe qeverisë.