Koncesioni i aeroportit, Meta-deputetëve: Mos ngrini kartonin dhe ulni kokën, meqë është kohë listash

Presidenti Meta nuk është optimist se do të ketë reflektim për dekretin e tij që kthen ne Kuvend për ndryshim kontratën koncesionare për aeroportin e Rinasit. Në këto kohë hartimi listash, sipas kreut të shtetit, deputetët e mazhorancës janë nën presionin e Ramës për t’u rikandiduar.