Koncesioni Milot-Fier, rihapja e garës, Balluku: Pati interes, por nuk gjetën financim

Publikuar më: 29/12/2020, ora 15:16

Koncesioni Milot-Fier, rihapja e garës, Balluku: Pati interes, por nuk gjetën financim

Publikuar më: 29/12/2020, ora 15:16

Qeveria nuk tërhiqet nga koncesioni i rrugës Milot-Fier. Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku, deklaroi se tenderi do të rihapet në fillim të vitit, me të njëjtat kushte, pavarësisht se herën e parë pati vetëm një ofertues. Sipas Ballukut, interes pati, por kompanitë e kishin të vështirë të gjenin financimin.

Koncesioni Milot-Fier, rihapja e garës, Balluku: Pati interes, por nuk gjetën financim

Publikuar më: 29/12/2020, ora 15:16

Qeveria nuk tërhiqet nga koncesioni i rrugës Milot-Fier. Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku, deklaroi se tenderi do të rihapet në fillim të vitit, me të njëjtat kushte, pavarësisht se herën e parë pati vetëm një ofertues. Sipas Ballukut, interes pati, por kompanitë e kishin të vështirë të gjenin financimin.