Konferenca e donatorëve, Shqipëria shkon me një faturë 1 miliardë euro

Rimëkëmbja e vendit nga tërmeti i 26 nëntorit është një sfide për Shqipërinë, që përfshin edhe të gjithë partnerët dhe donatorët ndërkombëtare.