Konferenca e Donatorëve, si u mblodhën mbi 1 miliardë euro

Gazetarja e A2, Marsela Karapanço, ka ndjekur nga afër zhvillimet gjatë ditës në Bruksel, përfshirë edhe Konferencën e Donatorëve dhe sjell detaje.