Konferenca e Donatorëve, Vasili: Ndihma nuk iu dha qeverisë

“Evropa na dha ndihmë për të kaluar një problem të madh, jo se ne i kemi bërë mirë detyrat tona. Ndihma nuk iu dha qeverisë dhe për ta kuptuar këtë mjafton të shohim se si u ngrit një institucion për të ruajtur transparencën. Ende nuk dimë sa ka hedhur qeveria shqiptare për tërmetin. Përsa kohë nuk e dinë shqiptarët këtë gjë, komentojmë sa na dha bota. Është turp që nuk e kemi shifrën e qeverisë”, shtoi Vasili.