Konferenca e parë ndërqeveritare, Balla: Mund të mbahet të hënën ose të martën

Publikuar më: 13/7/2022, ora 15:47

Konferenca e parë ndërqeveritare, Balla: Mund të mbahet të hënën ose të martën

Publikuar më: 13/7/2022, ora 15:47

Konferenca e parë ndërqeveritare mes Shqipërisë dhe BE-së, mund të mbahet ditën e hënë. Lajmi u dha nga kreu i grupit parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla, pas një takimi me deputetin e Bundestagut gjerman, Adis Ahmetoviç.

Konferenca e parë ndërqeveritare, Balla: Mund të mbahet të hënën ose të martën

Publikuar më: 13/7/2022, ora 15:47

Konferenca e parë ndërqeveritare mes Shqipërisë dhe BE-së, mund të mbahet ditën e hënë. Lajmi u dha nga kreu i grupit parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla, pas një takimi me deputetin e Bundestagut gjerman, Adis Ahmetoviç.