Konferenca për mbrojtjen nga sulmet në internet

Publikuar më: 28/5/2022, ora 19:37

Konferenca për mbrojtjen nga sulmet në internet

Publikuar më: 28/5/2022, ora 19:37

Mbrojtja nga sulmet kibernetike dhe gatishmëria e ekspertëve shqiptarë për t’u përballur me to ishin disa nga pikat kryesore që u trajtuan në konferencën “BSides Tirana”. Një nga organizatorët shpjegon qëllimin e këtij takimi ku A2 CNN ishte partner mediatik dhe pati pjesëmarrës nga Shqipëria, Kosova, Greqia, Austria, Danimarka, Polonia dhe Bullgaria.

Konferenca për mbrojtjen nga sulmet në internet

Publikuar më: 28/5/2022, ora 19:37

Mbrojtja nga sulmet kibernetike dhe gatishmëria e ekspertëve shqiptarë për t’u përballur me to ishin disa nga pikat kryesore që u trajtuan në konferencën “BSides Tirana”. Një nga organizatorët shpjegon qëllimin e këtij takimi ku A2 CNN ishte partner mediatik dhe pati pjesëmarrës nga Shqipëria, Kosova, Greqia, Austria, Danimarka, Polonia dhe Bullgaria.