Konferenca për migracionin në Ballkan mban punimet në Tiranë – A2

Konferenca për migracionin në Ballkan mban punimet në Tiranë

Konferenca “Migracioni në Ballkan, para dhe pas anëtarësimit në Bashkimin Evropian” do të mbahet në Tiranë më 11 dhe 12 tetor. Për të dhënë detaje lidhur me këtë aktivitet të organizuar nga Instituti i Kosovës për Zhvillim Ekonomik ishte e ftuar në Dita Jonë studentja Marsida Bandilli.