Konfirmohen rastet e para me “Flurona” në Maqedoninë e Veriut

Publikuar më: 7/1/2022, ora 11:00

Konfirmohen rastet e para me “Flurona” në Maqedoninë e Veriut

Publikuar më: 7/1/2022, ora 11:00

Infektologu Fadil Cana nga Shkupi jep detaje mbi situatën në vendin fqinj dhe rastit me kombinimin e ri të covid me gripin sezonal.

Konfirmohen rastet e para me “Flurona” në Maqedoninë e Veriut

Publikuar më: 7/1/2022, ora 11:00

Infektologu Fadil Cana nga Shkupi jep detaje mbi situatën në vendin fqinj dhe rastit me kombinimin e ri të covid me gripin sezonal.