Konfliktet Bashki-Prefekturë në Shkodër, punonjësit e stadiumit 5 muaj pa paga

30 punonjës të stadiumit të Shkodrës “Loro Boriçi dhe fushë sportive “Reshit Rusi” kanë 5 muaj që nuk marrin pagat e tyre minimale dhe për rrjedhojë nuk iu janë paguar as sigurimet shoqërore dhe ato shëndetësore.