“Konflikti Berisha-Basha për t’u bërë numri 2 në Shqipëri”, Krasniqi: E dinë që nuk e sjellin opozitën në pushtet

Publikuar më: 11/11/2021, ora 22:44

“Konflikti Berisha-Basha për t’u bërë numri 2 në Shqipëri”, Krasniqi: E dinë që nuk e sjellin opozitën në pushtet

Publikuar më: 11/11/2021, ora 22:44

Studiuesi Afrim Krasniqi e sheh si një konflikt luksi atë mes Bashës dhe Berishës, i cili nuk bëhet për parime, por kush bëhet numri dy në Shqipëri. Sipas Krasniqit, si Berisha ashtu edhe Basha e dinë shumë mirë që nuk janë kandidaturat e duhura për ta sjellë opozitën në pushtet.

“Konflikti Berisha-Basha për t’u bërë numri 2 në Shqipëri”, Krasniqi: E dinë që nuk e sjellin opozitën në pushtet

Publikuar më: 11/11/2021, ora 22:44

Studiuesi Afrim Krasniqi e sheh si një konflikt luksi atë mes Bashës dhe Berishës, i cili nuk bëhet për parime, por kush bëhet numri dy në Shqipëri. Sipas Krasniqit, si Berisha ashtu edhe Basha e dinë shumë mirë që nuk janë kandidaturat e duhura për ta sjellë opozitën në pushtet.