Konflikti i interesit, PD kërkon nga ILDKPKI hetim të përshpejtuar për rastet publike

Publikuar më: 5/7/2022, ora 16:08

Konflikti i interesit, PD kërkon nga ILDKPKI hetim të përshpejtuar për rastet publike

Publikuar më: 5/7/2022, ora 16:08

Opozita kërkon që Inspektorati i Lartë i Deklarimit të Pasurive të hetojë me përparësi rastet publike të konfliktit të interesit. Në komisionin e ligjeve demokratët parashtruan edhe kërkesën për t’i dhënë këtij institucioni kompetencat e hetimit dhe gjurmimit të pasurive të zyrtarëve të lartë, që për PS-në ishte një kërkesë për një vetting për zyrtarët e lartë shtetëror dhe për këtë u rrëzua.

Konflikti i interesit, PD kërkon nga ILDKPKI hetim të përshpejtuar për rastet publike

Publikuar më: 5/7/2022, ora 16:08

Opozita kërkon që Inspektorati i Lartë i Deklarimit të Pasurive të hetojë me përparësi rastet publike të konfliktit të interesit. Në komisionin e ligjeve demokratët parashtruan edhe kërkesën për t’i dhënë këtij institucioni kompetencat e hetimit dhe gjurmimit të pasurive të zyrtarëve të lartë, që për PS-në ishte një kërkesë për një vetting për zyrtarët e lartë shtetëror dhe për këtë u rrëzua.