Konflikti i PD zbret në Kuvend, Krasniqi: Opozita në krizë të thellë, palët po ndjejnë kënaqësi kur sulmojnë njëra-tjetrën

Publikuar më: 17/1/2022, ora 21:11

Konflikti i PD zbret në Kuvend, Krasniqi: Opozita në krizë të thellë, palët po ndjejnë kënaqësi kur sulmojnë njëra-tjetrën

Publikuar më: 17/1/2022, ora 21:11

Studiuesi Afrim Krasniqi komentoi në Debat nga Alba Alishani në A2 CNN zhvillimet e fundit politike në vend dhe veçanërisht ato në partinë më të madhe opozitare në vend.

Konflikti i PD zbret në Kuvend, Krasniqi: Opozita në krizë të thellë, palët po ndjejnë kënaqësi kur sulmojnë njëra-tjetrën

Publikuar më: 17/1/2022, ora 21:11

Studiuesi Afrim Krasniqi komentoi në Debat nga Alba Alishani në A2 CNN zhvillimet e fundit politike në vend dhe veçanërisht ato në partinë më të madhe opozitare në vend.