Sondazh: Si e gjykoni vendimin, që të përjashtohen policët që kanë përdorur “Sky” apo “Enchrochat”?
  • Të panevojshëm 15%
  • Të drejtë 27%
  • Të vonuar 58%

“Konflikti” me qeverinë Sunak, mbreti britanik flet në frëngjisht për klimën dhe luftën

Nga A2 CNN
21 Shtator 2023, 17:01 | Aktualitet

Vizita e Mbretit Çarls i Trete ne France prodhoi nje perplasje ne distance me qeverine britanike te Rishi Sunak lidhur me luften ndaj ndryshimeve klimatike. Monarku kerkoi te behej me shume per ruajtjen e planetit, gjate nje fjalimi historik ne frengjisht ne parlamentin e Parisit.

Ditari A2 CNN