Konflikti mes ortakëve, plagoset biznesmeni dhe dy të tjerë

Pasi ishin konfliktuar fizikisht dy ditë më parë, ortakët e një pallati në ndërtim e sipër, në rrugën “Ndre Mjeda”, e vijuan konfliktin këtë të mërkurë.