Konflikti në PD, Godole: Shansi i fundit që partia të reformohet dhe të hapet

Publikuar më: 17/1/2022, ora 21:12

Konflikti në PD, Godole: Shansi i fundit që partia të reformohet dhe të hapet

Publikuar më: 17/1/2022, ora 21:12

Sekretarja për marrëdhëniet me të përndjekurit politikë në PD, Jonila Godole komenton zhvillimet e fundit në PD, ku përplasjet mes palëve tashmë janë zhvendosur në parlament.

Konflikti në PD, Godole: Shansi i fundit që partia të reformohet dhe të hapet

Publikuar më: 17/1/2022, ora 21:12

Sekretarja për marrëdhëniet me të përndjekurit politikë në PD, Jonila Godole komenton zhvillimet e fundit në PD, ku përplasjet mes palëve tashmë janë zhvendosur në parlament.