Konflikti President-Mazhorancë, deputeti i Bindjes Demokratike: Të dy palët janë në shkelje ligjore

Andi Përmeti, deputeti i Bindjes Demokratike, u shpreh në Dita Jonë mbi konfliktin Meta-Rama se të dy palët janë në gabim.

Ai thekson se palët po kujdesen për të kapur Gjykatën Kushtetuese dhe sipas tij, kjo krijoi një zhgënjim në popull mbi drejtësinë e re.