Konflikti Serbi-Kosovë, vizita e Ramës dhe ultimatumi i Vuçiçit

Publikuar më: 27/9/2021, ora 20:35

Konflikti Serbi-Kosovë, vizita e Ramës dhe ultimatumi i Vuçiçit

Publikuar më: 27/9/2021, ora 20:35

Gazetari dhe aktivisti Zekirja Shabani ishte në një lidhje të drejtpërdrejtë nga Prishtina, me studion e “Ditari” në A2 CNN.