“Kongresi Amerikan kërkon prova për shpalljen non grata të Berishës”, Këlliçi: Muajt në vijim do të ketë zhvillime

Publikuar më: 22/9/2022, ora 20:14

“Kongresi Amerikan kërkon prova për shpalljen non grata të Berishës”, Këlliçi: Muajt në vijim do të ketë zhvillime

Publikuar më: 22/9/2022, ora 20:14

Kërkesa për transparencë mbi faktet dhe provat që çuan në vendimmarrjen e Departamentit Amerikan të Shtetit, për shpalljen non grata të Sali Berishës, nuk është vetëm e kryedemokratit, por edhe e Kongresit Amerikan. Konfirmimi vjen nga deputeti Belind Këlliçi, pas kthimit nga SHBA ku u takua me kongresmenë dhe senatorë. Sipas tij në ditët në vijim do të ketë zhvillime mbi këtë çështje.

“Kongresi Amerikan kërkon prova për shpalljen non grata të Berishës”, Këlliçi: Muajt në vijim do të ketë zhvillime

Publikuar më: 22/9/2022, ora 20:14

Kërkesa për transparencë mbi faktet dhe provat që çuan në vendimmarrjen e Departamentit Amerikan të Shtetit, për shpalljen non grata të Sali Berishës, nuk është vetëm e kryedemokratit, por edhe e Kongresit Amerikan. Konfirmimi vjen nga deputeti Belind Këlliçi, pas kthimit nga SHBA ku u takua me kongresmenë dhe senatorë. Sipas tij në ditët në vijim do të ketë zhvillime mbi këtë çështje.