Kongresi amerikan, projektligj për të luftuar korrupsionin në Ballkanin Perëndimor

Publikuar më: 5/8/2022, ora 12:35

Kongresi amerikan, projektligj për të luftuar korrupsionin në Ballkanin Perëndimor

Publikuar më: 5/8/2022, ora 12:35

Një projektligj dy partiak në Shtetet e Bashkuara synon luftimin e korrupsionit në Ballkanin Perëndimor. Iniciativa vjen mes shqetësimeve në rritje për destabilizimin e rajonit si pasojë e luftës ruse në Ukrainë, dhe parashikon gjithashtu mbështetje për zhvillimin ekonomik dhe tregtinë në Ballkanin Perëndimor.

Kongresi amerikan, projektligj për të luftuar korrupsionin në Ballkanin Perëndimor

Publikuar më: 5/8/2022, ora 12:35

Një projektligj dy partiak në Shtetet e Bashkuara synon luftimin e korrupsionit në Ballkanin Perëndimor. Iniciativa vjen mes shqetësimeve në rritje për destabilizimin e rajonit si pasojë e luftës ruse në Ukrainë, dhe parashikon gjithashtu mbështetje për zhvillimin ekonomik dhe tregtinë në Ballkanin Perëndimor.