Kongresi amerikan rrëzon rezolutën kundër Presidentit Trump – A2

Kongresi amerikan rrëzon rezolutën kundër Presidentit Trump

Kongresi Amerikan rrëzoi me 332 vota pro dhe 95 kundër, nismën e deputetit demokrat Al Green për “impeachment” të Presidentit Donald Trump. Pavarësisht disfatës, Green, mbrojti kauzën e tij.