Kongresi i PS, gazetarja Elona Gjylmi sjell detaje

Gazetarja Elona Gjylmi sjell detaje nga dita e parë e Kongresit të Partisë Socialiste, ku mbajtën fjalën, mes të tjerëve, edhe Kryeministri Edi Rama dhe bashkëshortja e tij.

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, asnjë humbje jete në 24 orë
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 12 raste të reja në 24 orë
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 19 të shëruar në 24 orë