Kongresi i PS, Rama: Linda, më opozitare se Basha

Në ditën e parë të punës, Kongresi i Partisë Socialiste ishte i fokusuar të gruaja dhe roli i saj në shoqëri, me sloganin “Edhe një”, ndërsa ish-ministrja e Arsimit, Lindita Nikolla, drejtoi punimet.