Kongresi zyrtarizon rregullat për procedurat e shkarkimit të Trump

Dhoma Amerikane e Përfaqësuesve kaloi një rezolutë për të vijuar formalisht me procedurat për nisjen e hetimit për shkarkimin e presidentit Donald Trump. Rezoluta kaloi me 232 vota pro dhe 196 kundër.