Konkurrencë foltoresh, Rama e Basha përplasen në parlament për Berishën

Përditësuar më: 16/11/2021, ora 21:34

Konkurrencë foltoresh, Rama e Basha përplasen në parlament për Berishën

Përditësuar më: 16/11/2021, ora 21:34

Përplasja ndërmjet Edi Ramës dhe Lulzim Bashës vijoi edhe në ditën e dytë të seancës maratonë. Këtë të martë debati në foltoren e Kuvendit u zhvillua në orët e pasdites, kohë në të cilën po zhvillohej edhe foltorja e Sali Berishës. Nga salla e parlamentit nuk munguan ironitë për rivalizim mediatik meish-kryeministrin.

Konkurrencë foltoresh, Rama e Basha përplasen në parlament për Berishën

Përditësuar më: 16/11/2021, ora 21:34

Përplasja ndërmjet Edi Ramës dhe Lulzim Bashës vijoi edhe në ditën e dytë të seancës maratonë. Këtë të martë debati në foltoren e Kuvendit u zhvillua në orët e pasdites, kohë në të cilën po zhvillohej edhe foltorja e Sali Berishës. Nga salla e parlamentit nuk munguan ironitë për rivalizim mediatik meish-kryeministrin.