Konsiderohet shtyrja e zgjedhjeve, Kosova shqyrton aplikimin e dozës së tretë, masat nuk zbuten

Tri javët e fundit kanë qenë më të rëndat për popullin e Kosovës dhe më të vështirët për institucionet e vendit. Kështu konfirmoi kryeministri, Albin Kurti, i cili gjatë mbledhjes së qeverisë shprehur ngushëllime për familjarët që humbën të dashurit e tyre nga pandemia koronavirus.