Konstatimi nga OKB: Çmimet e ushqimeve në nivelin më të lartë në 10 vite

Publikuar më: 5/11/2021, ora 15:41

Konstatimi nga OKB: Çmimet e ushqimeve në nivelin më të lartë në 10 vite

Publikuar më: 5/11/2021, ora 15:41

Organizata e Kombeve te Bashkuara konfirmon se çmimet e ushqimeve në mbarë botën preken nivelin më të lartë në 10 vite. Një sërë faktorësh kanë ndikuar në këtë drejtim duke nisur nga pandemia, mbyllja e fabrikave, problemet në furnizim e deri te grindjet politike. Drithërat dhe vajrat bimore kontribuan më së shumti në rritjen e çmimeve.

Konstatimi nga OKB: Çmimet e ushqimeve në nivelin më të lartë në 10 vite

Publikuar më: 5/11/2021, ora 15:41

Organizata e Kombeve te Bashkuara konfirmon se çmimet e ushqimeve në mbarë botën preken nivelin më të lartë në 10 vite. Një sërë faktorësh kanë ndikuar në këtë drejtim duke nisur nga pandemia, mbyllja e fabrikave, problemet në furnizim e deri te grindjet politike. Drithërat dhe vajrat bimore kontribuan më së shumti në rritjen e çmimeve.