Konstituimi i Këshillit në Lezhë, ish kryetari Frrokaj: Nuk përplas qytetarët në protesta

Valdrin Pjetri edhe pse është certifikuar nga KQZ, ende nuk e ka marrë zyrtarisht detyrën në krye të bashkisë së Shkodrës.

21 gushti është paracaktuar si datë kur Pjetri pritet të kryejë betimin si kryetar i bashkisë se kryeqendrës së veriut, Shkodrës, e cila ka qenë ndër bashkitë ku u protestua më shumë kundër zgjedhjeve lokale të 30 qershorit dhe që pritet të protestohet sërish kundër “uzurpimit”, të bashkisë si e quajnë PD dhe partitë e opozitës nga një njeri ilegjitim si kryetar bashkie por më tepër i dënuar dhe i dëbuar nga Italia.