Konsultimet për presidentin, nisin negociatat mes mazhorancës dhe opozitës

Publikuar më: 13/5/2022, ora 10:02

Konsultimet për presidentin, nisin negociatat mes mazhorancës dhe opozitës

Publikuar më: 13/5/2022, ora 10:02

Gazetari Klevin Muka jep detaje mbi diskutimet mes grupeve parlamentare për zgjedhjen e kreut të shtetit.