Konsumatorët dhe tregtarët pesimistë, ndërtimi dhe shërbimet mbajnë ndezur besimin në ekonomi

Publikuar më: 1/9/2023, ora 16:31

Konsumatorët dhe tregtarët pesimistë, ndërtimi dhe shërbimet mbajnë ndezur besimin në ekonomi

Publikuar më: 1/9/2023, ora 16:31

Ndikuar nga rritja e çmimeve por dhe rënia e euros, shumë prej sektorëve të ekonomisë kanë shfaqur një rënie të besimit për muajin gusht. Sipas vrojtimit të përmuajshëm të Bankës së Shqipërisë mbi besimin në ekonomi, industria, tregtia dhe konsumatorët janë treguar pesimistë.

Konsumatorët dhe tregtarët pesimistë, ndërtimi dhe shërbimet mbajnë ndezur besimin në ekonomi

Publikuar më: 1/9/2023, ora 16:31

Ndikuar nga rritja e çmimeve por dhe rënia e euros, shumë prej sektorëve të ekonomisë kanë shfaqur një rënie të besimit për muajin gusht. Sipas vrojtimit të përmuajshëm të Bankës së Shqipërisë mbi besimin në ekonomi, industria, tregtia dhe konsumatorët janë treguar pesimistë.