Konsumi dhe festat, çfarë ka ndryshuar?

Dhjetori njihet si muaji kur shpenzimet rriten për shkak të dhuratave dhe blerjeve për darkën e ndërrimit të viteve. Por, ky vit është ndryshe. Pandemia ka zbehur dëshirën për të festuar dhe, për shumë familje, edhe mundësitë financiare për të blerë atë që dëshirojnë. Rezultati në treg përkthehet me tkurrje të kërkesës dhe më një ofertë të lartë për mallra e produkte, çka ka çuar edhe në ulje të çmimeve.
Të ftuar:
Adrian Civici, ekspert për ekonominë dhe rektor i Universitetit Mesdhetar të Shqipërisë
Dhurata Çupi, ish-deputete e Partisë Demokratike
Mira Pogaçi, drejtoreshë ekzekutive e shoqatës “Bashkimi tregtar i Shqipërisë”
Rezarta Bytyçi, drejtore ekzekutive “Boopin Albania”
Migena Qyri, konsulente menaxheriale POY Alban
Alma Çelaj, gazetare.