Konsumi dhe gjendja e biznesit në Shqipëri

Përditësuar më: 13/3/2019, ora 17:50

Konsumi dhe gjendja e biznesit në Shqipëri

Përditësuar më: 13/3/2019, ora 17:50

Në studio: Gent Beqiri, ekspert për ekonominë