Konsumi në krizë, 32 mijë biznese të mbyllura, të vegjlit më të prekur

Kriza ekonomike po i shtyn drejt mbylljes bizneset e vogla, që janë më të pambrojturat nga rënia e konsumit dhe kanë aksesin shumë të kufizuar në financim.