Kontrollet në shtëpinë e Trump, republikanët reagojnë me zemërim: Hetim i motivuar politikisht

Publikuar më: 10/8/2022, ora 18:28

Kontrollet në shtëpinë e Trump, republikanët reagojnë me zemërim: Hetim i motivuar politikisht

Publikuar më: 10/8/2022, ora 18:28

Kolegët republikanë të ish-presidentit amerikan Donald Trump reaguan me zemërim dhe kërkuan llogari për kontrollin e FBI-së në banesën e tij në Mar Al Lago, të Floridas. Edhe pse nuk ka një reagim zyrtar nga Byroja Federale e Hetimeve dhe Departamenti i Drejtësisë, u raportua se agjentët kërkuan dokumente të klasifikuara që Trump dyshohet t’i ketë marrë nga shtëpia e bardhë në fund të mandatit të tij.

Kontrollet në shtëpinë e Trump, republikanët reagojnë me zemërim: Hetim i motivuar politikisht

Publikuar më: 10/8/2022, ora 18:28

Kolegët republikanë të ish-presidentit amerikan Donald Trump reaguan me zemërim dhe kërkuan llogari për kontrollin e FBI-së në banesën e tij në Mar Al Lago, të Floridas. Edhe pse nuk ka një reagim zyrtar nga Byroja Federale e Hetimeve dhe Departamenti i Drejtësisë, u raportua se agjentët kërkuan dokumente të klasifikuara që Trump dyshohet t’i ketë marrë nga shtëpia e bardhë në fund të mandatit të tij.