Kontrollorë turq e grekë në kullën e vrojtimit, rinis normalisht puna në aeroportin e Rinasit

Sot rinisën fluturimet në aeroportin “Nene Tereza”, pas pezullimit dyditor. Kulla e vrojtimit vijon punën me kontrollorë të ardhur nga Turqia dhe specialistë grekë. Policia ndaloi tre kontrollorët shqiptarë nën akuzën e “shpërdorimit të detyrës”. Referimi i rastit është bërë fillimisht nga policia e Rinasit, pasi avionët nuk po kryenin fluturime.